Hesabım
    Gemiye Yeni Kaptan

    Karayip Korsanları serisinin 4. filminin yönetmenliği için Disney, Chicago'nun yönetmeni Rob Marshall ile anlaşma eşiğinde.

    2010’da prodüksiyonu başlayacak filmde Johnny Depp’i yine Kaptan Jack Sparrow rolünde izleyeceğiz.

    Serinin önceki 3 filmini yöneten Gore Verbinski’nin bir video oyunu olan Bioshock’un film versiyonu için yönetmenlik yapacağından dolayı Karayip Korsanları projesinde bulunmayacağı nisanda belli olmuştu. Gerçi bu projede canlılığını yitirdi ve Verbinski şimdi başka projelere elini atmış durumda.

    Filmin prodüktörü Jerry Bruckheimer ve Disney, son haftalarda sayısız yönetmenle görüştü. Rob Marshall’ın yönetmen koltuğunda olup olmayacağı kesin olarak açıklanmamış olsa da Variety’nin haberine göre, stüdyonun yeni karakterler için ’cast’ çalışmasına başlayacak kadar çalışmaların iyi gittiği yönünde.

    Disney için bu seri oldukça önemli bir proje; çünkü ilk üç film, Verbinski yönetmenliğinde onlara 2.6 milyar dolar hasılat getirdi.

    Oscar ödüllü müzikal Chicago’nun yönetmeni olan Marshall, yakın zamanda yine müzikal olan Nine’ı tamamladı. Amerika’da 25 Kasım’da vizyona çıkması planlanan filmde Daniel Day-Lewis, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Judi Dench, Nicole Kidman, Kate Hudson ve Sophia Loren yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top