Hesabım
    Haliç'te Aksiyon Tam Gaz!

    Yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı Ejder Kapanı'nın çekimleri devam ediyor. Aksiyon sahneleri Hollywood filmlerinı aratmıyor.

    5 milyon TL bütçeli filmin aksiyon sahnelerini Jean Claude Lagniez çekmeyi kabul edince, zor sahneleri filme koyan Uğur Yücel'in Galata Köprüsü'nde yapılan çekimlerde kendisinin bile yüreğinin ağzına geldiğini itiraf etti. Çekimlerde 3 adet özel yapım Mercedes kullanılırken bir araç pert oldu.

    Bir gazeteyle yaptığı röportajda Ejder Kapanı'nın Amerikan filmlerini aratmayacak bir aksiyonu var diyebilir miyiz?' sorusuna Uğur Yücel ''Kesinlikle! Filmde arabalar nasıl uçtu, içinden o adamlar çıktı hala anlamadım. Bazı sahnelerde benim bile yüreğim ağzıma geldi! Kovalamaca sahneleri çok heyecanlıydı. Otomobil diğer otomobillere rağmen adeta havada uçuyor, Gülhane'de yol kapanıyor diğer araçları sıyırıp, geçiyor. Galata Köprüsü açılırken otomobil köprüden karşı kanada uçarak atlıyor. Anlatırken bile tansiyon çok yüksek bu sahnelerde! Galata Köprüsü'nde ayrılan kanatlar arasında uçan otomobili çekmeyi ben istedim. Jean Claude Lagniez 'Hemen uygularız' dedi. Hiçbir isteğimizi geri çevirmediler. Aksiyona o kadar vakıflar ki; 'Hemen organize olalım, hazırlanalım' diyerek bütün aksiyon taleplerimizi kusursuz uyguladılar. Filmin ilk başlarında senaryoda 'Ve araba köprüden atlar' diye bir sahne yoktu. Jean Claude, film için buraya gelmeyi kabul edince bu sahneleri sonradan içine koyduk. 'Madem böyle bir ustayla çalışacağız, bari tadını çıkaralım' dedik.'' cevabını verdi.

    FİLMİN AKSİYON SAHNELERİNİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top