Hesabım
    Ledger'ın Final Filmi!

    Heath Ledger'ın son filmi nihayet Amerika'da bir alıcı buldu.

    Sony Pictures Worldwide Acquisitions Group, Sony Pictures Classics ile birlikte The Imaginarium of Doctor Parnassus filmini bu yıl gibi vizyona sokmak için harekete geçti.

    Pic, Ledger'ı öne çıkaran ve tabi diğer yıldızların da gücüyle iyi bir 'homevideo' hazırlamayı bekliyor. Teery Gilliam'ın macerası aynı zamanda Johnny Depp, Jude Law ve Colin Farrell'i de anlatıyor. Bu oyuncular Ledger'ın 2008 yılı Ocak ayında ölümünden sonra filmin çeşitli fantastik sahnelerinde oynamışlardı.

    Parnassus resmi olarak ilk kez bu yıl Cannes Film Festivali'nde yarışma dışında gösterildi. Bir çok alıcı Cannes'dan hemen önce seyretmişti ama filmi alım hemen gerçekleşmedi.

    The Imaginarium of Doctor Parnassus, günümüzde geçen fantastik bir etiksel masaldır. Gezici bir kumpanyada çalışan Dr. Parnassus, sıradışı özelliğiyle seyircilerine aydınlık ve neşe ile karanlık ve hüzün arasında seçim yapma şansı veriyordur. Ama bu diğerlerinin hayaldünyalarına rehberlik edebilme yetisi, Dr Parnassus'u kötü bir sırla lanetlemiştir. 1000 yıl önce, şeytan Mr. Nick ile ölümsüzlüğü kazanabilmek için bir anlaşmaya varmıştır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top