Hesabım
    Kara Köpekler Havlarken

    Filmin Amerika serüveni devam ediyor!

    Amerika serüvenine 2008 seçkisinden 7 Oscar adayı çıkartan Amerika'nın en önemli festivallerinden 35. Seattle International Film Festivali'nde başlayan Mehmet Bahadır ER ve Maryna Gorbach'in çektiği Kara Köpekler Havlarken, bu kez de 17-27 Eylül tarihleri arasında 23rd WINE COUNTRY FILM FESTIVAL' inde yarışacak.

    Kültürlerarası dialog, çok kültürlülük ve sosyal adaletin sinemadaki yansıması üzerine odaklanmış festivalde bu sene Kara Köpekler Havlarken'in yanı sıra Michel Moore'un yeni filmi Capitalism: A Love Story'de yarışacak.

    Amerikalı dağıtımcıların da takibindeki filmin Amerika'daki yolculuğu üç önemli festivalden daha aldığı yarışma davetleri ile sürecek.

    Kara Köpekler Havlarken, farklı rejisi ve gerçekçi oyunculukları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Mehmet Bahadır Er, on beş yıl boyunca bir parçası olarak yaşadığı mahalleyi, şehir göçebeliği, güvenlik, rant, tutunamama ve yaşam mücadelesi kavramlarını iki mahalle delikanlısı, Selim (Cemal Toktaş) ve Çaça (Volga Sorgu)'nın, sınıf atlama mücadelesi üzerinden hareketli ve gerçekçi bir tarzla inceliyor.

    Filmde Cemal Toktaş, Volga Sorgu, Erkan Can, Ayfer Dönmez, Murat Daltaban, Mehmet Usta, Ergun Kuyucu, Taylan Ertuğrul, Muhammed Cangören, Şener Savaş, Onur Dikmen ve Çeliktepe-Gültepe-Seyrantepe halkı oynuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top