Hesabım
    Afiş Krizi

    Biray Dalkıran 'nın Cennet filmi Amerika'da, ama film için kullanılacak afiş kriz yarattı.<br />

    Engin Altan Düzyatan ve Fahriye Evcan ’nın başrollerini paylaştığı, Türkiye’yi bir çok festivalde başarılı bir şekilde temsil eden Cennet filmi, 13 Ekim 2009 tarihinde DVD olarak Amerika’daki raflarda yerini alıyor.

    Biray Dalkıran?nın yönettiği Cennet filmi, Amerika'da Pathfinder Pictures etiketiyle yayınlanacak. Amerika vizyonu için filmin adı Psycho Love Story (Sayko Aşk Hikayesi) olarak değiştirildi. Tek sorun yapılan iki afişi de Biray Dalkıran’nın beğenmemesi. Bir afişte tünelin sonunda konuşan erkek ve kız varken, diğer afişte düşmekte olan erkek ve kız karakterlerinin gölgesi var. Pathfinder Pictures bu iki afişte ısrar ederken Biray Dalkıran 3. bir afiş istediğini bildirildi.

    Basıma çok az kaldığı için bunu yapamayacaklarını açıklayan şirket, Biray Dalkıran’dan iki afişten birinde karar kılınması istendi. Biray Dalkıran’ın kararını cuma gününe kadar vermesi bekleniyor.

    Daha önce Biray Dalkıran ve Pathfinder Pictures arasında Araf filminde işbirliği yapılmış, film Amerika'da The Abortion adıyla satışa sunulmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top