Hesabım
    Nicole Kidman Cinsiyet Değiştirecek!

    Nicole Kidman yeni projesinde, dünyada ilk cinsiyet değiştiren adamı oynayacak.

    Yakın zamanda, Let The Right One In’in yönetmeni Tomas Alfredson’un John Le Carre’nin Tinker, Tailor, Soldier, Spy adlı romanınının remake’ini çekeceği duyurulmuştu. Variety’nin haberine göre bu projeden önce yönetmen, başrolünde Nicole Kidman’ın olacağı The Danish Girl adlı filmi çekecek.

    Film, David Ebershoff’un 2000 yılında yayınlanan romanından uyarlanacak. Konusu 1930 yılında ilk defa cinsiyet değiştirmek için operasyon geçiren Danimarkalı ressam Einar Wegener / Lili Elbe’in gerçek hikayesine dayanıyor. Lili 1931 yılında anne olabilmek için geçirdiği 5. ameliyatında öldü.

    Yakında Amerika’da vizyona girecek olan Wild Target’ın yazarı Lucinda Coxon filmin senaristliğini üstleniyor. Fakat, erkek olduğu dönemde evlenen Einar’ın eşini oynayacak olan Charlize Theron, daha önceden kabul etmişken projeden ayrıldı. Filmin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

    Einar, erkek olduğu dönemde de oldukça feminen bir görüntüye sahip bir yaşam sürmüş. Fakat melek yüzlü Nicole Kidman’ın, ressamın hem erkek hem kadın halini oynama düşüncesi merak uyandırmıyor değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top