Hesabım
    Bu Da Alacakaranlık Turizmi!

    Twilight'ın ikinci filminin özel gösterimine katılmak ister misiniz?

    Bunun için 8 bin dolar, İngiltere vizesi ve şansa ihtiyacınız var!

    The Twilight Saga: New Moon tüm dünyada 20 Kasım’da vizyona girecek. Ama www.entertainmentwise.com’un haberine göre, onun öncesinde İngiltere’de 11 Kasım’da bir özel gösterim yapılacak. Başrol oyuncularının da katılacağı bu özel gösterim için farklı ülkelerden serinin hayranları harekete geçti.

    İngiltere’deki gösterime katılmak için vize alma uğraşları sürerken, Hürriyet’in haberine göre, özel bir şirket 8 bin dolar karşılığında Türk fanatiklerin hayallerini gerçekleştirmeyi vaat ediyor. Türkiye'deki bir firma da Twilight tutkunlarına öngösterim kapısını araladı.

    Ancak fanatiklerin bu ayrıcalığa sahip olmak için kişi başı tam 8 bin dolar ödemesi gerekiyor. Ayrıca başvurular arasında bir elemenin yapılacağı, parayı ödese dahi her isteyenin bu tura kabul edilmeyeceği de gelen haberler arasında...

    Filmin Konusu: Bella’nın yaşadığı vampir saldırısından sonra, doğum gününü kutlamaya Edward ve ailesinin evine gider.

    Fakat hediye paketi kağıdı Bella’nın parmağını kesince damlayan kan yeni vejeteryan olmuş Jasper’ın kendini engelleyememesine sebep olur. Bunun sonucunda Cullen ailesi Bella ve Edward’ın iyiliği için Forks’tan ayrılırlar.

    Kalbi kırılan Bella, hayatı umursamaya başlar. Bu esnada Jacob Black’le de yakınlaşıyordur.

    FİLMİN KÜNYESİ İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top