Hesabım
    Singin' In The Rain Yunanistan'da Kapalı Gişe!

    3 Kasım'dan itibaren Tim Maslak Show Center sahnesinde dünyanın en ünlü şarkısı duyulacak, SINGIN' IN THE RAIN!!!

    Turnelerine Yunanistan'da devam eden müzikalin biletleri tükendi! 3000 kişi kapasiteli BADMINTON THEATER'da 1 hafta sürecek gösteriler için salona sandalye eklenerek kapasite bir miktar arttırılmaya çalışılıyor. İzleyenlerin tüm şarkılara eşlik ettiği ve çoğu sahnesinde ayakta dans ederek katıldığı müzikal, sessiz film günlerinden sesli filmlere geçiş dönemini anlatıyor.

    Müzikalin hikayesinde sanat dünyasının perde arkasında iyi ve kötü adamlar var. Sessiz filmlerin son kahramanları Don Lockwood ve Lina'nın hikayesinde şarkılara ve danslara eğlence ve romantizm eşlik ediyor.

    Müzikale ve aynı isimli sinema başyapıtına ismini veren şarkı 1930'lu yıllara ait. Ama şarkı tüm dünyada Gene Kelly'in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü Jean Hagen ve Donald O'Connor ile paylaştığı müzikal film ile tanındı. 1952 yılında çekilen film hala sinema tarihinin en başarılı müzikal filmlerinden biri olarak anılıyor.

    Müzikal'de Singin' In The Rain'in yanı sıra "All I do is dream of you", "Broadway melody", "Lucky star" gibi çok ünlü şarkılar da yer alıyor.

    1952 YAPIMI MÜZİKALİN KÜNYESİ İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top