Hesabım
    Paranormal Activity, İsmi Gibi Gişe Yaptı!

    Paranormal Activity, Testere VI'yı büyük farkla sollayarak yılın en büyük gişe olayı oldu.

    Doğaüstü Olay anlamına gelen, ülkemizde Aralık'da vizyona girmesi beklenen, Paramount'un düşük bütçeli korku filmi Paranormal Activity, Testere VI'yı büyük farkla sollayarak yılın en büyük gişe olayı oldu. Variety.com'un haberine göre 1945 salonda oynayan film 62.5 milyon dolar gelir elde etti.

    İkinci sırada yer alan Testere VI, 3036 salonda oynayarak 14.8 milyon dolara ulaştı ve Testere serisinin ilk filmini bile geçemedi.

    Önümüzdeki haftasonu, Paranormal Activity'nin, 99 yapımı Blair Cadısı'nı geçip geçemeyeceğini gösterecek. Blair Cadısı, düşük bütçeliler arasında en çok gişe yapmış (dünya çapında yaklaşık 248.6 milyon dolar) film olarak biliniyor. Paranormal Activity, Blair Cadısı'ndan daha da düşük bütçeyle çekilmiş. (BW: 25 bin dolar, PA: 15 bin dolar)

    2007 tarihli Paranormal Activity, yapımından 2 yıl sonra gösterime girdi.

    Filmin Konusu: Orta sınıftan genç bir çift, yeni evlerinde normal bir hayat sürmeyi ummaktadırlar. Bir süre sonra bu evde kötü bir ruh onları rahatsız etmeye başlar. Ruh özellikle gece yarısı, çift uykudayken ortaya çıkar. Bunun üzerine çift yaşadıklarını kamera ile kaydetmeye karar verir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top