Hesabım
    İşte Dünyanın En Korkunç Filmi

    Amerika'da bu hafta vizyona giren ve gişede Saw VI'yı sollayan Paranormal Activity'iyi izleyen seyircilerin tepkisi, en korkunç film olduğunu kanıtlar gibi!

    Doğaüstü Olay anlamına gelen, ülkemizde Aralık'da vizyona girmesi beklenen, Paramount'un 2007 yapımı düşük bütçeli korku filmi Paranormal Activity, Testere VI'yı büyük farkla sollayarak yılın en büyük gişe olayı olmuştu. 1945 salonda oynayan, 62.5 milyon dolar gelir elde eden filmin ilk gösterimlerinden birinde izleyicilerin tepkileri videoya alındı.

    Handycam'le çekilen gerçeksi görüntüleri yakalamış olan bir korku filmi Paranormal Activity izleyiciler üzerinde bir hayli etki yaratmış gibi.

    FİLMİ İZLEYENLERİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN!

    Son derece basit bir hikayeye ve Blair Cadısı mantığına sahip olmasına rağmen şimdiden gelmiş geçmiş en korkunç filmlerden biri olduğu söyleniyor.

    Önümüzdeki haftasonu, Paranormal Activity'nin, 99 yapımı Blair Cadısı'nı geçip geçemeyeceğini gösterecek. Blair Cadısı, düşük bütçeliler arasında en çok gişe yapmış (dünya çapında yaklaşık 248.6 milyon dolar) film olarak biliniyor. Paranormal Activity, Blair Cadısı'ndan daha da düşük bütçeyle çekilmiş. (BW: 25 bin dolar, PA: 15 bin dolar)

    Filmin Konusu: Genç bir çift evlerindeki paranormal olaylardan şüphelenmeye başlar. Bir kamera sistemi kurarak gece uyuduklarında neler olup bittiğini kaydetmeye başlarlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top