Hesabım
    Twilight Efsanesi İçin İtalya'ya Akın Var!

    Ülkemizde de fanatiklerinin oldukça fazla olduğu Twilight serisinin Aralık'ta vizyona girecek son bölümü dolayısıyla fanatikler filmin çekildiği şehre akın ediyorlar...

    Variety.com'un haberine göre, vizyona gireceği gün tüm dünya tarafından sabırsızlıkla beklenen The Twilight Saga: New Moon (Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay) filminin İtalyan vampir ailesi Volturi'lerin şehirleri olan Volterra, ünüyle şimdiden bir başşehir oldu.

    Bilmeyenler için Volturiler, Stephanie Meyer'in romanından beyazperdeye uyarlanan Twilight efsanesindeki en güçlü karakterler.

    İtalya'nın dışından da gelenlerle birlikte binlerce Twilight hayranı, normalde 12.000 nüfuslu olan Volterra'ya akın etmiş durumda. Hediyelik eşya dükkanları, Robert Pattinson takvimleri, fincanları, t-shirtleri ve benzeri eşyalar satıyorlar. Yerel turizm bürosu, şehir kapsamında bir haftasonu gezi turu bile düzenlemiş durumda.

    Newmoonmolterra.com web sitesi ise birçok New Moon temalı partile düzenliyor, bu partilerde filmin fragmanları ve kitaptan okumalara yer veriliyor. Anlaşılan Twilight çılgınlığı ülkemizde de dahil olmak üzere tüm dünyayı sarmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top