Hesabım
    Başka Dilde Aşk

    18 Aralık'ta vizyona girecek Başka Dilde Aşk, Bursa İpek Yolu Film Festivali'nde 2 ödül birden kazandı.

    Başka Dilde Aşk, 46. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Kent Konseyi Seyirci Ödülü’nden sonra Bursa'dan da iki ödülle döndü.

    Başka Dilde Aşk, hem eleştirmenler, hem de 7. sanat tutkunlarının ilgi odağı oldu. Saadet Işıl Aksoy'un En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazandığı festivalde, Ulusal Altın Karagöz Uzun Metrajlı Film Yarışması SİYAD Ödülü?nü de İlksen Başarır'ın yönettiği Başka Dilde Aşk aldı.

    Başka Dilde Aşk, sinemaseverleri sosyal sorumluluk konularında daha duyarlı olmaya davet eden mesajlarıyla da dikkat çekiyor. Ülkemizde yaşayan sekiz buçuk milyon engelli insanın hayata katılması için çaba gösterilmesi gerektiğini vurgulayan film, işitme engelliler için Türkçe altyazılı olarak 18 Aralık'ta vizyona giriyor. Film, bu yönüyle de Türkiye'de bir ilke imza atmış olacak?

    Senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği ilk filmi büyük beğeni toplayan ve daha vizyona girmeden 3 ödül birden kazanan İlksen Başarır şunları söyledi: ?Bir buçuk senede yazdığımız senaryoyu sonunda seyredebiliyor olmaktan çok mutluyuz. Daha önce bir sürü uzun metrajda çalışan bir ekip olmamıza rağmen kendi filmimizi yapmış olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Festivallerden ödüllerle dönmek de bizi çok mutlu ediyor. Hem Antalya'da hem de Bursa'da izleyenlerden son derece olumlu tepkiler aldık? Bu da bizi umutlandırdı? Şimdi büyük bir heyecanla 18 Aralık'ı bekliyoruz? Umarım sinema seyircisi de beğenir ? Biz de ?konuşmadan anlaşabilen? güzel insanlara bir umut ışığı yakma imkanı buluruz??

    FİLMİN KÜNYESİ İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top