Hesabım
    Büyük Oyun'un Hindistan Başarısı!

    "Büyük Oyun" 14. Uluslararası Hindistan Kerala Film Festivali'nin açılış filmi olarak izleyiciden ve basından tam not aldı...

    14. Uluslararası Hindistan Kerala Film Festivali'nin açılış filmi olan yönetmenliğini Atıl İnaç'ın yaptığı "Büyük Oyun/A Step into the Darkness", Hintli sinemaseverlerden tam not aldı.

    Dünya prömiyeri, 33. Montreal Film Festivali'nde "Dünya Sinemasına Bakış" bölümünde yapılan "Büyük Oyun", 14. Uluslararası Hindistan Kerala Film Festivali'nde de açılış filmi olarak gösterildi.

    Festivalin açılışına filmin yönetmeni Atıl İnaç, yapımcıları Ayfer ve Avni Özgürel ile uygulayıcı yapımcıları Belgin Baştürk ve Derya Tarım da katıldı. Açılışa katılan yaklaşık 6 bin kişi tarafından ayakta alkışlanan filmin ikinci gösterimine de Hintli sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

    Senaryosunu Avni Özgürel ile Atıl İnaç'ın kaleme aldığı, Suzan Genç, Selen Uçer, Serdal Genç, Serkan Genç, Rana Cabbar, Haktan Pak, Selim Bayraktar ve Nalan Koruçim'in rol aldığı filmde, ailesini Irak'ta ABD'nin işgali sırasında kaybeden "Cennet" adlı Türkmen bir kızın Türkiye'ye kaçmak için Türkiye-Irak sınır dağlarında yaşadıkları ve savruluşunun hikayesi anlatılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top