Hesabım
    Cinecity Xpand 3D ile Bambaşka Bir Boyut!

    Cinecity Xpand 3D sinema keyfinizi, uzanıp dokunmak isteyeceğiniz bambaşka bir boyuta taşıyor...<br />

    3D teknolojisiyle çekilen filmlerin sayısı her geçen gün artıyor. Artık sinemaseverler, iki boyutlu yerine üç boyutlu filmleri tercih ediyor. Konforu ve kaliteli hizmet anlayışı ile sinemaseverlerin favorisi olan Cinecity Sinemaları, son 50 yılın en büyük teknolojik yeniliği olan Xpand 3D sistemi ile bu deneyimi bir adım daha ileri götürüyor. Cinecity'nin üç boyutlu dijital sinema teknolojisi ile film izlemek hayal gücünüzü sonuna kadar zorlayacak.

    Xpand 3D'yi diğerlerinden ayıran ne?

    Cinecity farkıyla 3D deneyimini yaşayan izleyiciler Xpand 3D sisteminin farkını hemen hissedebiliyorlar. ?Kusursuz 3D Deneyimi? (Absolute 3D) sayesinde Cinecity'nin kullandığı Xpand 3D teknolojisi rakiplerinden sıyrılıyor. İzleyicilerin mükemmel bir 3D deneyimi yaşayabilmeleri için özel olarak tasarlanmış Xpand 3D gözlükleri üç boyutlu görüntüleri hızla yansıtarak gerçek derinlik hissi veren en yüksek kaliteli ve en parlak görüntüyü sunuyor.

    XpanD teknolojsinin en önemli ayrıcalıklarından biri olan ve geniş çaplı AR-GE çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan Xpand X101 Active 3D gözlükler, sinemanın ?gözlemsel değil, yoğun bir deneyim? haline gelmesini sağlayarak ister ön sıralarda olsun, ister arka, herkese aksiyonun tam ortasında olduklarını hissettiriyor. Siyah polarize camları, yuvarlak hatları ve esnek yapısı ile ergonomik bir tasarıma sahip XpanD 3D gözlükleri birçok teknolojik yeniliğin yanında her ölçüye uygun dinamik ve şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. Sağlam yapısı ve esnek bağlantı noktaları sayesinde film izlemeyi konfora dönüştürüyor. Ayrıca gözlük üzerine takıldığında dahi eşsiz bir kullanım keyfi sunuyor.

    Güçlü ışık ve renk algısı

    Standart 3D altyapısında yaşanan siyah fonlardaki görüntü keskinliğine XpanD'de rastlanmıyor. Diğer 3D teknolojilerinde kullanılan gümüş ekranı gerektirmediğinden aldığı ışığı odaklı şekilde izleyicilere geri yansıtıyor. Optimal diyot konumlandırılması sayesinde infrared sinyallerindeki kör noktaları elimine ederek koltukların konumu ne olursa olsun sinema salonundaki her izleyiciye aynı kalitede 3D deneyimi yaşama olanağı sunuyor.

    En hızlı ışık dağılımı

    3D teknolojisi mümkün olduğunca fazla ışığa ihtiyaç duyuyor. Xpand 101 serisi var olan en parlak 3D çözümüdür. Bunun sırrı ?En hızlı ışık dağıtımı? teknolojisidir. Patentli ?pi-cell? sisteminde, hızlı hareket eden likit kristal sayesinde sağ ve sol göze ardışık görüntü iletimi kusursuz bir hızla iletiliyor.

    3D piyasasına getirdiği yenilik ve güvenirlilik sayesinde XpanD teknolojilerine yapılan yatırımlar hem Avrupa hem de Kuzey Amerika'da hızla devam ediyor. Fransa pazarında yüzde 75 oranında XpanD 3D teknolojisi kullanılırken bu oran Çin'de neredeyse tek tercih olarak ön plana çıkıyor.

    Tercihler XpanD 3D'den yana

    XpanD teknolojisi sinema sektörünün en prestijli festivallerinde de tercih edilen bir sistem haline geldi. Bu yıl 62'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nin açılışı aynı zamanda dünyadaki ilk prömiyerini yapan UP ? Yukarı Bak filmi ile yapıldı. Bu önemli festivalin Yukarı Bak gösterimi ile başlatılması 3D çalışmalarının son hızla devam ettiğini ve sinema sektörünün 21. Yüzyıl devrimi olduğunu gözler önüne seriyor.

    3D sinema ve teknoloji platformlarında global bir otorite haline gelen XpanD, Cannes Film Festivali'nin resmi 3D dijital sistem çözüm ortağı olarak sektördeki güvenilirliğini tekrar kanıtladı. Cannes'ın ardından Venedik Film Festivali'nde gösterilen 3D filmler için yine XpanD teknolojisi tercih edildi. Ayrıca son bir yıl içerisinde ikiye katlanan üç boyutlu Hollywood yapımları, Pixar'ın bütün prodüksiyonlarını 3D teknolojisi ile yapacağını duyurması ve farklı film türlerinde de kullanılmaya başlaması 3D'nin sektör için geçici bir heves olmadığı görüşünü güçlendiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top