Hesabım
    Ödüllük Film Precious!

    2009'da pek çok festivale katılarak ödüle boğulan film Precious, şimdi de NAACP ödüllerine aday!

    1970 yılından beri, beyaz ırktan olmayan sanatçılara edebiyat, müzik, sinema ve televizyon alanlarında ödüller veren NAACP, Çarşamba günü ödül kategorilerini açıkladı.

    En iyi film adayları, Precious, The Blind Side, Invictus, Michael Jackson's This Is It ve The Princess and the Frog oldu.

    Precious filminin, Mariah Carey, Mo'Nique ve Paula Patton gibi isimleri göz önünde bulundurulursa yardımcı kadın oyuncu ödülünü almak için 5'te 3 şansı var.

    Diğer adaylıklar için ise şu isimler söz konusu: yönetmenlikte Lee Daniels, bağımsız film dalında Lionsgate, kadın oyuncu dalında Gabourey Sidib, yardımcı erkek oyuncu dalında Lenny Kravitz ve senarist dalında Geoffrey Fletcher.

    Zoe Saldana, Avatar'daki başarısı sonucu yardımcı kadın oyuncu ödülüne aday gösterilirken Alfre Woodard, American Violet'teki performansı ile kategorinin son ismi oluyor.

    Warner Bros'un "The Blind Side" filmi, "Precious" ile 3 kategoride yarışıyor - film kategorisi, kadın oyuncu (Sandra Bullock), senaryo (John Lee Hancock) ve başrol oyuncusu (Quinton Aaron) kategorileri.

    Ödüller 26 Şubat 2010'da sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top