Hesabım
    Türkiye'nin İlk Seri Katil Filmi!

    20'den fazla cinayet işlemiş bir adam, elini kolunu sallaya sallaya İstanbul sokaklarında dolaşıyor!<br />

    Yapımcılığını TMC'nin yaptığı, senaryosunu Kubilay Tat'ın

    yazdığı ve yönetmenliğini Uğur Yücel'in üstlendiği Türkiye'de gerçekleştirilen ilk seri katil hikayesi olma özelliği taşıyan "Ejder Kapanı" 22 Ocak Cuma günü vizyona giriyor.

    Dünyada olduğu kadar son yıllarda Türkiye'de de artış gösteren pedofili(sübyancılık) davaları konusunda ciddi tartışmalara yol açacak filmin başrollerini Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Berrak Tüzünataç ve Ceyda Düvenci paylaşıyor.

    Filmin 'adalet' kavramı üzerine düşündüğünü söylüyor Uğur Yücel. Adaletin sağlanamadığı bir yerde, hukukun dışında adalet arayan bir katilin, halk tarafından destek bulması ise filmin taraf olmadan sorguladığı konulardan biri...

    Cinayet Büro Amiri'ni canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, filmle ilgili, "Heyecanlandıgım bir senaryoyu,tanıdığım ve sevdiğim bir ekiple beyazperdeye taşırken,sosyal bir sorunun da gün yüzüne çıkabilmesinde katkım olması için bu projede bulundum" derken stajyer polis rolündeki Berrak Tüzünataç ise şunları söyledi: Türkiyenin ilk seri katil filmi ejder kapanının zekice yazılmış ve kurgulanmış senaryosu ve aksiyon sahneleriyle seyirciyi etkileyeceğini düşünüyorum."

    Ejder Kapanı 22 Ocak'ta 220 kopya ile tüm Türkiye'de sinemalarda...

    Yılın Beklenen Filminden İlk Kareler İçin Tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top