Hesabım
    Alis Harikalar Diyarında!

    Tim Burton'ın beklenen filmi Alis Harikalar Diyarında, Mart 2010'da vizyonda! Sabredemeyenler için yeni fotoğraflar burada!

    Dünya edebiyatının en ünlü eserlerinden ?Alis Harikalar Diyarında? Tim Burton tarafından sinemaya aktarılıyor. Johnny Depp'in başrolde olduğu filmin çekimleri 2008’de başladı.

    Alis Harikalar Diyarında?, masalları çok seven ve onu en iyi anlatan yönetmenlerin başında gelen Tim Burton'ın uzun zamandır sinemaya aktarmak istediği bir projeydi. Daha önce ?Makas Eller?, ?Big Fish?, ?Corpse Bride? gibi başyapıtlarla yetişkinlere masallar anlatabildiğini kanıtlayan Burton ?Hansel and Gretel?, ?Charlie'nin Çikolata Fabrikası? gibi ünlü masalları da beyazperdeye aktarmıştı.

    Burton'ın değişmez oyuncusu Johnny Depp'in ?çılgın şapkacı? The Mad Hatter'i canlandıracağı filmin asıl yıldızı ise Alis rolündeki Mia Wasikowska.

    Bir çocuk kitabından çok daha fazlası olan eserin beyazperdeye nasıl aktarılacağı merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. ?Alis in Wonderland? 5 Mart 2010?da gösterime girecek.

    FİLMİN YENİ FOTOÐRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top