Hesabım
    Beyazperde !f istanbul Davetiyeleri Dağıtıyor!

    Türkiye'de bağımsız sinemanın ilk ve tek adresi olan !f İstanbul Film Festivaline davetiyeler burada!

    Türkiye’de bağımsız sinemanın ilk ve tek adresi olan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, dokuz yıldır 70.000 kişilik izleyici kitlesiyle kültür sanat camiasının yakından takip ettiği, dünyanın her yanından farklı bakışları sinemaseverlerle buluşturan ve düzenlediği partiler, atölyeler ve çeşitli etkinliklerle programını zenginleştiren bir oluşum.

    Her yıl İstanbul’da ve Ankara’da AFM Sinemalar’nda Şubat ayında izleyicisiyle buluşan festival, filmleri farklı ve güncel bölümler altında toplayarak izleyicisine ulaştırıyor.

    Türkiye’den Kısalar bölümüyle yüzlerce genci bir araya getiren !f İstanbul, $15.000 ödüllü uluslararası yarışması !f Inspired / Keş!f ile dünyanın farklı ülkelerinden gelen 9 filmi ve genç sinema profesyonellerini davet ederek İstanbul’u yenilikçi sinemanın dünya merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçlıyor.

    Festivalde yer alacak 11 film için çift kişilik davetiyelerimiz var.

    ****Davetiye kazanmak için Sinemaç sorumuzun doğru cevabını ve isim soyadınızı 9 Şubat saat 12:30’a kadar editor@beyazperde.com adresine göndermeniz ve hangi film/seans’ı tercih ettiğinizi belirtmeniz yeterlidir.

    SİNEMAÇ İÇİN TIKLAYIN!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top