Hesabım
    !F'in Hit Filmleri!

    Toronto, Cannes ve Sundance gibi prestijli festivallerde gösterimleriyle büyük ses getiren yeni yapımlar bu festivalde...

    Türkiye'de bağımsız sinemanın ilk ve tek adresi olan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, dokuz yıldır 70.000 kişilik izleyici kitlesiyle kültür sanat camiasının yakından takip ettiği, dünyanın her yanından farklı bakışları sinemaseverlerle buluşturan ve düzenlediği partiler, atölyeler ve çeşitli etkinliklerle programını zenginleştiren bir oluşum.

    İşte !F'te izleme şansı bulabileceğiniz hit filmlerden sadece birkaçı:

    Cold Souls (Dondurulmuş Ruhlar) - Yazar ve yönetmen Sophie Barthes absürd bir fikri alıp, özenle, tutkuyla ve muhteşem bir anlatımla dokuyarak eğlenceli bir öyküye dönüştürüyor.

    C'est Pas Moi, Je Le Jure (Vallahi Ben Yapmadım) - Harika oyunculuklarıyla , absürdlük ve kaosla dolu sahneleriyle, Philippe Falardeau imzalı Vallahi Ben Yapmadım, yüksek dozda komedi barındırıyor; tabii yürek burkan anları hariç.

    Mary & Max - Birbirine hiç benzemeyen, birbirinden çok uzak iki insan arasındaki mektup arkadaşlığının öyküsü. Dünyayı bir uçtan diğer uca kat ederken insan yalnızlığının coğrafyasını çıkaran, ince ince dokunmuş, görselliğiyle içimizi ısıtan bir yapıt.

    Kasi Az Gorbehaye Irani Khabar Nadareh (Kimsenin İran Kedilerinden Haberi Yok) - Ghobadi'nin bu gerçek hikayenin içinde özgürce dolanan kamerası, Tahranlı genç müzisyenlerin tutkusunu, öfkesini ve umudunu yakalamayı başarıyor. Film, en zor koşullarda bile bir yol bulup yaratıcılıkla fışkıran sanatçı ruhlara rock 'n' roll dilinde bir ithaf.

    Samson & Delilah - Bu bol ödüllü film, bir yandan ayakta kalmaya çalışan bir halka ithaf edilmiş görsel bir şiir, bir yandan da her şeye rağmen var olmak için direnen engin bir aşkın hikâyesi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top