Hesabım
    Abbie Cornish Göz Kamaştırıyor

    Oscar'da en iyi kostüm tasarımı ödülüne aday olan Parlak Yıldız'da Cornish'i giydiren tasarımcı Patterson, ödülle ilgilenmediğini söyledi...

    Avustralya'nın tüm umudu, Parlak Yıldız'ın tek Oscar adayı, kostüm tasarımcısı Janet Patterson, böyle bir ödüle dördüncü kez aday gösteriliyor.

    Fakat kendisi, bununla pek ilgilenmediğini belirtiyor ve hayatını değiştirmeye şu an hazırlıklı olmadığını, bu sebeple Los Angeles'a gitmeyi de planlamadığını söylüyor.

    Patterson, daha önce The Piano(1994), The Portrait of a Lady(1997) ve Oscar and Lucinda(1998) filmlerindeki çalışmalarından ötürü de aday gösterilmişti fakat o zamanlarda da röportajları reddetmiş, fotoğrafının çekilmesini istememişti.

    Ünlü olmak gibi bir kaygısının olmadığını, işiyle ilgilenmek istediğini her defasında belirten Patterson, sadece W dergisinin kısa bir soru cevap bölümüne katılarak, Parlak Yıldız'da Abbie Cornish'i giydirdiği kıyafetlerin hepsinin elle dikildiğini ve her kıyafetin değişik bir karakter yarattığını, örneğin baloda giydiği yüksek yakalı, gümüş rengi elbiseyi giydiğinde onu bir tavus kuşu olarak yarattığını ifade etti.

    Parlak Yıldız, Mart 2010'da Türkiye'de sinemalarda.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top