Hesabım
    Örümcek Adam 3D Olacak!

    2012 yazında vizyonda olacağı belirlenen Örümcek Adam'ın 3D Imax teknolojisine uygun olacağı açıklandı..

    Örümcek Adam filminin serileri Marvel Comics isimli çizgiroman yayımcısı şirketin çizgi romanlarından uyarlanmış filmlerdir ve herkes bu serinin en az bir filmini izlemiştir. 1985'te film yapımı hakları alınan Örümcek Adam'ın serileri için çeşitli yapım şirketleri ve stüdyolar işe koyuldular. 597 milyon dolarlık toplam bütçeyle çekilmiş ilk 3 bölüm, dünya çapında ikibuçuk milyar dolar hasılat elde etmişti.

    Sony Pictures, serinin bir sonraki filmi için tarihi belirlemişti ki bazı değişiklikler oldu. Yeni filmin tarihinden önce bu değişikliklerden bahsedelim.

    2007'de dördüncü filmin yapımı üzerine konuşmalar başladı ve Sam Raimi yönetmen Tobey Maguire ve Kirsten Dunst ise başrolde olacaktı diğer üç film gibi. Fakat bir anlaşmazlık sonucu senaryo bir başkası tarafından, David Lindsay-Abaire tarafından ve sonra da Gary Ross tarafından tekrar yazıldı. Sony James Vanderbilt ile ise filmin beşinci ve altıncı bölümlerinin senaryoları için şimdiden anlaştı.

    Ocak 2010'da Sony Pictures Sam Raimi'nin de projeden çekildiğini, bu yüzden projenin ertelendiğini açıkladı. Yönetmen, senarist ve oyuncu değişikliği olunca filmin serisinin devam etmesi yerine filmin baştan çekilmesine (reboot) karar verildi. 3 Temmuz 2010'de 3D olarak sinemalarda olması tasarlanan filmin yeni yönetmeni Marc Webb olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top