Hesabım
    Glenn Close, Kariyerini Parlatıyor!

    Glenn Close, en meşhur sahne performansını beyazperdeye taşıyor: The Singular Life of Albert Nobbs!

    Multi-Oscar adayı Glenn Close, 1982'de kendisine Obie ödülü kazandıran tiyatro oyunu The Singular Life of Albert Nobbs?u sinema filmi haline getiriyor.

    Kendisi filmde hem rol alacak hem yapımcılardan hem de senaristlerden biri olacak.

    Bir dönem filmi olacak yapımın yönetmenliğini üstlenen Rodrigo Garcia, daha önce Glenn Close ile Nine Lives ve Things You Can Tell Just By Looking At Her filmlerinde de birlikte çalışmıştı.

    Filmin çekimleri Temmuz 2010'da başlayacak.

    Filmde Glenn Close'un dışında Orlando Bloom, Michael Gambon ve Janet McTeer gibi isimler de yer alıyor olacak. Prodüktörler ise gene Close ile birlikte Bonnie Curtis ve Julie Lynn olacak.

    19. yüzyıl İrlanda'sında hayatta kalabilmek için kendini erkek gibi göstermeyi seçen Albert Nobbs isimli kadını canlandıracak olan Glenn Close, kariyerinin en gösterişli, en iddialı çıkışının bu karakter olacağını düşündüğünü söylüyor. Ünlü oyuncu,?Hikayenin herkesi duyusal, komik, kalpkıran, değişik bir yolculuğa çekecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum.? diyor.

    The Singular Life of Albert Nobbs, George Moore?un hikayesinden tiyatro sahnelerine Simone Benmussa tarafından adapte edilmişti. Hikayede, popüler bir garsonun kadın olduğu, öldüğünde farkediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top