Hesabım
    Shrek, Tribeca'da!

    Shrek Forever After, ilk defa Tribeca Film Festivali'nde gösterilecek

    Dünyada en çok sevilen animasyon filmlerinin başında gelen Shrek'in sonuncu filmi üç boyutlu olarak yakında vizyona girecek. "Shrek Forever After" olarak ilk defa Tribeca Film Festivali'nde gösterilecek film, Türkiye'de Shrek Sonsuza Dek Mutlu ismiyle 28 Mayıs'ta vizyona girecek.

    ABD'nin en gözde film festivallerinden Tribeca, 21 Nisan'da başlıyor. 2 Mayıs'a kadar açık olacak festivalin açılışında hayranlarının uzun süredir beklediği Shrek animasyon filminin dördüncü ve sonunu filmi gösterilecek. DreamWorks Animation tarafında yapılan film bu sefer 3D olarak izleyici ile buluşacak.

    Filmde, daha önceki bölümlerde ejderha ile savaşan, güzel prensesi kurtaran, kayın babasının krallığını koruyan Shrek orta yaş krizi yaşıyor. Artık aile babası olan filmin sevimli yeşil karakteri, eski günlerdeki gibi gerçek 'dev' yaşamının özlemini çekiyor.

    Shrek'in son filminde de karakterleri seslendirenler değişmedi. Dev karakterinin yine Mike Myers seslendirirken, Eddie Murphy Eşek, Cameron Diaz Prenses Fiona ve Antonio Banderas da Çizmeli Kedi'yi canlandırıyor.

    Film, ABD genelinde 21 Mayıs 2010'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top