Hesabım
    Çok Filim Hareketler Bunlar Almanya ve Hollanda Galaları!

    Ekibin kendine özgü konseptinin "sinemanın imkanları" ile buluştuğu film, Türkiye ile birlikte tüm Avrupa'da da seyirciyle buluştu

    BKM Mutfak ekibi Türk sinemasında daha önce denenmemiş bir anlatım dilini kullanarak 9 ayrı öyküyü tek filme sığdırdı! Ekibin kendine özgü konseptinin "sinemanın imkanları" ile buluştuğu film, Türkiye ile birlikte tüm Avrupa'da da seyirciyle buluştu. BKM Mutfak Oyuncuları, filmlerini Cumartesi gecesi Almanya Essen'de, Pazar gecesi Hollanda Amsterdam'da seyirciyle birlikte izlediler.

    Oyuncuların salona gelişlerinden itibaren Essen'de de Amsterdam'da da izdiham vardı. 4 farklı salonda gerçekleştirilen gösterimlere ilgi büyüktü. Oyuncular salonların hepsinde filmlerini seyirciyle birlikte izlediler. Filmin sonunda da hem gazetecilerin hem seyircilerin sorularını yanıtlayıp sohbet ettiler!

    Filmi kahkahalarla izleyen seyirci, BKM Mutfak Oyuncuları'na skeçlerin devamını beklediklerini söyledi. En çok merak edilen 300 Günübirlikçi fragmanının filminin ne zaman çekileceği oldu! Sivrisineklerin şarkısı da seyircilerden istek aldı! Ve bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

    Ersin Korkut, yine herkesin diline düşecek farklı karakterle filmde yer alırken, Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne tatil maceralarında hem korkutuyor (!) hem güldürüyor!

    Filmin 7 günde tamamlanan 300 Günübirlikçi bölümünde ise Büşra ve Murat zor anlar yaşasa da, BKM Mutfak Oyuncuları ve diğer 1000 oyuncunun ne kadar eğlendiğine tanıklık ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top