Hesabım
    Yönetmenler İlk Filmlerini Anlatıyor!

    Sine-Sen'in düzenlediği etkinlikte bu hafta Onur Ünlü söyleşisi var...

    Sine-Sen'in düzenlediği ve geçen hafta Handan İpekçi'nin "Babam Askerde" filmiyle başlayan etkinlik bu hafta Onur Ünlü'nün "Polis" filmiyle devam ediyor.

    Şişhane'deki Sinema Emekçileri Hareket Noktası ve Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da 11 Nisan 2010 Pazar Saat 17.00'de Onur Ünlü'nün "Polis", filmi izleyiciyle buluşacak.

    Film gösterimlerinin ücretsiz olduğu etkinlikte izlenecek filmin ardından, yönetmenle bir söyleşi gerçekleştirilecek. Söyleşiye katılacak izleyiciler yönetmenlerin ilk filmlerini çekerken yaşadığı sıkıntıları, zorlukları ya da kimi güzel anıları öğrenme şansına sahip olacaklar.

    Polis: Musa Rami mesleğinin zirvesinde bir cinayet masası polisidir. Bugünlerde kafasını meşgul eden iki şey vardır. Birisi kendisinden kırk yaş küçük üniversite öğrencisi Funda'ya olan aşkı, bir diğeri de ünlü mafya ailesi İzmitlilerin Rami ailesine yönelik bitmek bilmeyen tehditleri. Musa Rami iyi bir baba, iyi bir polis ve iyi bir aşıktır ve görünen o ki Musa Rami işi, aşkı ve ailesi arasında sıkışıp kalacaktır. Aynı günlerde aldığı bir haber ise Musa Rami'yi tamamen altüst eder.

    Filmde, Haluk Bilginer, Özgü Namal, Ragıp Savaş, Sermiyan Midyat, Emre Karayel, Settar Tanrıöğen, Kaan Çakır, Aylin Çalap, Sinan Çalışkanoğlu, Yeşim Ceren Bozoğlu, Emel Pala, Neşe Şayler, Engin Benli, Murat Cemcir, Gözde Akyıldız rol alıyor.

    Etkinlik 18 Nisan 2010 tarihinde Semih Kaplanoğlu'nun ilk sinema filmi "Herkes Kendi Evinde"nin gösteriminin ardından 25 Nisan 2010 tarihinde Reis Çelik'in ilk filmi "Işıklar Sönmesin"le devam edecek.

    Adres:

    Sinema Emekçileri Hareket Noktası Çok Amaçlı Salon

    Çini ve Mozaik altgeçidi,

    Bedrettin Mah. Refik Saydam Cad.

    No: 22-1/A-N ŞİŞHANE

    Tel: 0 212 250 78 33-34

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top