Hesabım
    Cem Yılmaz, Cumartesi Televizyonda!

    Cem Yılmaz, bu Cumartesi Sinema Meclisi Programı'na konuk olacak....

    Cine5'in yeni yayın dönemindeki en iddialı yapımları arasında yer alan ?Sinema Meclisi?, sinema ve televizyon dünyasındaki güncel gelişmelerden hareketle toplumsal olayların tartışıldığı ?kaliteli söyleşi programı? konseptiyle her geçen hafta izleyici sayısını artırıp kendi tiryakilerini oluşturmaya hız kesmeden devam ediyor.

    Hazırladığı her sahne gösterisi, dudaklarından dökülen her cümle, çektiği her film kısa sürede birer fenomene dönüşen, Türk komedi sanatının 2000'li yıllardaki altın çocuğu Cem Yılmaz, Cumartesi akşamı ?Sinema Meclisi'ne konuk olacak.

    Canlı yayımlanacak programda üç saat boyunca Ali Murat Güven?in sorularını yanıtlayacak olan Yılmaz, yönetmenliğini Yavuz Turgul'un gerçekleştirdiği ?Av Mevsimi? adlı yeni filmindeki başrolüne hazırlandığından dolayı, uzunca bir süredir bu formattaki hiçbir söyleşi ve tartışma programına katılmıyordu.

    Yılmaz'ın gerek profesyonel meslekî kariyeri, gerekse özel hayatı üzerine pek çok ?ilk'in konuşulacağı program, ele alacağı ?ciddi? konu başlıklarının yanı sıra, sık sık esprili gelişmelere de sahne olacak.

    ?Sinema Meclisi'nin baştan aşağı sürprizlerle dolu ?Cem Yılmaz Özel Bölümü'nü sakın kaçırmayın.

    Cine5 / ?Sinema Meclisi? (Canlı) / 22 Mayıs Cumartesi / Saat 22.30

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top