Hesabım
    'Hugo Cabret'nin Kadrosuna İki Yeni İsim

    Son yılların en iyi kadrosuna sahip filmi Hugo Cabret'ye Emily Mortimer ve Michael Stuhlbarg da katıldı!

    Martin Scorsese'nin 3D çektiği ilk filmi Hugo Cabret'nin kadrosu günden güne genişliyor, ve açıkçası güzelleşiyor da.

    Çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan filmin Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Asa Butterfield, Chloe Moretz ve Helen McCrory'li kadrosuna en son Jude Law, Ray Winstone, Christopher Lee, Frances de la Tour ve Richard Griffiths eklenmişti.

    Şimdiyse iki yeni isim daha Hugo Cabret'de! Biri, Shutter Island'da (Zindan Adası) Scorsese ile birlikte çalışmış olan Emily Mortimer, diğeri ilk kez başrolünü oynadığı Ciddi Bir Adam'la (A Serious Man) çok iyi eleştiriler almış Michael Stuhlbarg. İkiliyi filmde yardımcı rollerde göreceğimiz söylenirken; Mortimer istasyonda çicek satan Lisette isimli karakteri, Stuhlbarg ise filmleri yenileyen Rene Tabard'ı canlandıracak.

    İsmi geçmişken, HBO'nun bu yaz gösterime sokacağı ve Scorsese'nin pilot bölümünün yönetmenliğini yaptığı TV dizisi "Boardwalk Empire"da da oynayan Michael Stuhlbarg, Scorsese'nin gözüne giren her oyununcunun kaderini değiştirmeye devam edeceğinin canlı bir kanıtı...

    Caldecott Madelyası (Caldecott Medal) ve Ulusal Kitap Ödülü (National Book Award)'nü kazanan "Cabret", Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatlerden sorumlu olan kimsesiz bir çocuğun, bir gün saati tamir etmeye teşebbüs etmesiyle yaşadığı gizemli macerayı anlatıyor.

    Proje Londra, Paris ve Shepperton Stüdyoları'nda çekiliyor. Türkiye'de 11 Kasım 2011'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top