Hesabım
    'Scarface'in Devam Filmi mi Geliyor?

    Oliver Stone kült film hakkında önemli açıklamalar yaptı...

    George Bush iktidarıyla birlikte ABD'ye küsen (Bush'a karşı olan hisleri karşılıklı tabii) Oliver Stone, son filmi 'Borsa: Para Asla Uyumaz'la (Wall Street: Money Never Sleeps) Hollywood üzerinde tekrar ısınma turları atadursun, yeni bir bombanın pimini çektiğine dair haberler de gelmeye başladı...

    Oliver Stone kariyerinin ilk devam filmi 'Borsa: Para Asla Uyumaz'la, ilkini 1987'de çektiği 'Wall Street'i ve Gordon Gekko'yu tekrar diriltti ve öyle görünüyor ki başka bir efsaneyi de tekrar diriltmeye kararlı.

    Yeni çektiği belgesel film 'South of the Border'ın Londra'daki basın toplantısında konuşan Stone, "Borsa: Para Asla Uyumaz'la geri dönmek güzel, geri dönüp Scarface'in Oğlu'nu falan da çekmeliyim!" dedi. Kendini devam filmlerini seven biri olarak görmediğini söyleyen yönetmen, sadece farklı yönler keşfetmekle ilgilendiğini de ekledi.

    1983 tarihli Brian De Palma'nın kült filmi Scarface'de senaristlik de yapmış olan Stone, aslanlar gibi savaşan Tony Montana'yı Scarface'in o meşhur son sahnesinde başına gelenlerden koruyamadı belki ama, bahsettiği film, Scarface'in havasını koruyan ama içinde Tony Montana olmayan yeni bir film olacağından, buna karnımız tok açıkçası.

    Fakat biz yine de bunu bir şaka olarak algılıyor, Tony Montana'nın ruhunun rahat bırakılmasını istiyoruz... Siz ne düşünüyorsunuz?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top