Hesabım
    Yeni 'The Crow'u Nick Cave Yazacak!

    Yeniden çevrilecek 'The Crow'un senaryosu Nick Cave tarafından elden geçirilecek...

    Şu sıralar Nick Cave hakkında sinema dünyasında hayli dedikodu dolaşıyor. Guillermo Del Toro'nun yeni Pinokyo projesinin müziklerini yapacağından tutun, Brecht'in Üç Kuruşluk Operası'nın yeniden çekilecek müzikaline kadar pek çok haberde kendine yer bulan Cave'in ismi ayrıca, son kitabı Bunny Munro'nun Ölümü'nden (The Death of Bunny Munro) uyarlanacak mini TV dizisi için de geçiyordu. Fakat yeni gelen bir haber bunların hepsini solladı ve en azından bizim bile ağzımızı açık bıraktı: yeniden çevrilecek olan kült film The Crow'un senaryosu Nick Cave'e emanet!

    Daha önce senaryosunu yazdığı 2005 yapımı 'The Proposition'la rüştünü ispatlayan Cave, yeni The Crow'un senaryosunu elden geçirip tekrar yazacak.

    Hollywood'da ismi her duyulduğunda heyecan yaratan The Crow, yeniden çekileceği duyurulduğundan beri heyecanla bekleniyor. Son gelen haberlerle birlikte artık sabırsız bir bekleyişe dönen projede sona yaklaşılırken, bugün gelen haberle ulaşılan bu son nokta, bizi nelerin beklediğine dair az çok bilgi içeriyor.

    Stephen Norrington'un (Bıçağın İki Yüzü/Blade) yöneteceği filmde senaryo hariç her şey hazır. Mekanlar bile belirlenmiş. Fakat Norrington'un yazdığı senaryo her ne kadar beğenilmiş olsa bile, yapımcı tarafında hala eksik görülen yerler varmış ve rock dünyasının arıza adamı Cave'den başkası buna el atamazmış. Hikaye bu. Yapımcıya bakın ki ilk aklına gelen isim Nick Cave olmuş, kaldı mı ki böyle yapımcılar?

    Brandon Lee'nin trajik ölümüyle lanetli bir hal alan filmin Cave'in dokunuşlarıyla alacağı yeni biçim merakla beklenirken, filmin James O'Barr'ın orijinal çizgi-romanına daha yakın olacağı konuşuluyor. Filmin çekimlerine bu yıl başlanacağı planlanırken, başroldeki Eric Draven karakterini kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor. Fakat bilinen bir şey var ki, bu Gotik hikayenin Nick Cave'in tekinsiz ve karanlık atmosferiyle birleşmesinden doğacak şey ilkini pek aratmayacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top