Hesabım
    Çığlık 4'ten İlk Fotoğraf Geldi!

    Merakla beklenen filmin set fotoğrafı yönetmeni Wes Craven tarafından servis edildi...

    Wes Craven, Scream'in devamı olacak olan Scream 4'ü çekeceğini ilk duyurduğunda çoğu sinemasever 10 yıl sonra gelen bu habere sevinmiş, fakat prodüksiyonla ilgili bazı sıkıntılar daha film başlamadan dedikodular halinde yayılmaya başladığında ise bu sevinç yerini, acaba Scream 4'ü görebilecek miyiz umutsuzluğuna bırakmıştı...

    Neyse ki tüm sorunlar halloldu ve teen-slasher'ların şahı Scream serisinin dördüncüsü rayında ilerliyor. Dahası, filmin ilk set görüntüleri de elimize ulaşmaya başladı... Son yıllarda çoğu yönetmenin de yaptığı gibi ilk fotoğraflar anlık mesajlaşma platformu olan Twitter üzerinden yönetmen tarafından paylaşıldı...

    Daha önce bazı set fotoğrafları çekimlerin yapıldığı yerde hayranları tarafından çekilip internete servis edilmişti fakat bu, resmi olarak yayımlanan ilk görsel oldu.

    Eski halinden hiçbir şey kaybetmemiş görünen maskeli seri katilin seslendirmesini de eski bölümlerde olduğu gibi yine Roger L. Jackson yapacak.

    Eski Scream kadrosundan Neve Campbell, Courteney Cox ve David Arquette'e eklenen Emma Roberts, Hayden Panettiere ve Adam Brody'nin oynadıkları Scream 4'ü 2011'in Nisan ayında görmek için sabırsızlanıyoruz.

    İlk iki Scream filmi gişede 170 milyon dolar kazanmıştı. Scream 3 ise tek başına 160 milyon dolar yapmayı başardı. Peki 'Scream 4'?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top