Hesabım
    Kadınlar Ne İster 2 Geliyor!

    2000 yılında beğeniyle izlenen Kadınlar Ne İster'in devamı, Mel Gibson'ın kariyerini kurtaracak mı?<br />

    Hollywood yapımcıları Kadınlar Ne İster/What Women Want adlı komedinin devamının Aralık ayında vizyona gireceğini açıkladılar.

    'Kadınlar ne mi ister, onların ne b.k istediklerini size anlatayım' sloganıyla karşımıza çıkacak olan filmin Gibson’ın tüm yeteneklerini sergileyeceği muhteşem bir komedi olması bekleniyor.

    Film eleştirmeni Mark Kermode, senaristlerin filmi orijinal halinden epeyce farklı biryerlere taşıdıklarını söylüyor. Bu filmin öncekinden daha karanlık bir atmosferi olacağını söyleyen Kermode, Gibson’un canlandırdığı karakterin karısını terkedeceği, yarı yaşında bir genç kızla birlikte olacağı ve alkol problemi olacağı ipuçlarını veriyor ve ekliyor: 'Buraya kadar komik olan birşey yok gibi, fakat emin olun ki özellikle zekice işlenmiş kavga sahnelerinde gülmekten öleceksiniz'

    İlk filmde kafasını bir yere çarptıktan sonra kadınların düşüncelerini okuma yeteneğine kavuşan Gibson, bu kez benzer bir yeteneğe içerek kavuşuyor ve kadınlar için her konuda en iyinin ne olduğunu o biliyor.

    2004’te, ABD’nin popüler sinema dergisi Premiere Magazine’in 'Power 50' anketinde, Hollywood’daki en güçlü 10. isim olarak yer alan Mel Gibson’ın, 1995 yılında rol aldığı Braveheart/Cesur Yürek filmi hâlâ en çok hatırlanan ve sevilen filmlerden biri. Amerikan Film Enstitüsü’nün hazırladığı 'Tüm Zamanların En Etkileyici 100 Filmi' listesinde 62. sırada yerini koruyor. Fakat filmleri ve politik duruşuyla alakalı ilk tepkiyi Tutku: Hz. İsa’nın Çilesi isimli filminden hemen sonra Yahudi lobisinden alan Mel Gibson, son zamanlarda eski başarı dolu günlerini özler gibi. Özel hayatında da çok başarılı olamayan Gibson, 2009 yılında bir çocuk dünyaya getiren eşi Oksana Grigorieva’yla olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Gibson, karısını dövdüğü gerekçesiyle ona yaklaşmama cezası almıştı. Umarız Kadınlar Ne İster 2, kendisine hem kariyer hem özel hayat konusunda başarı getirir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top