Hesabım
    Coen Biraderler'in Son Filminden İlk Kare!

    Yıldız kadrosuyla 'True Grit' yavaş yavaş ortaya çıkıyor...

    Coen Biraderler'in 1969 tarihli John Wayne'li 'True Grit'ten uyarladıkları aynı isimli son filmlerinin ilk fotoğrafı basına sızdı.

    Merakla beklenen filmin elimize ilk ulaşan görselinde, tek gözlü şerif Rooster'ı canlandıran Jeff Bridges'i ve 14 yaşındaki Mattie Ross'u canlandıran Hailee Steinfeld'i görüyoruz.

    Charles Portis'in 1969 tarihli ilk filmin de uyarlandığı romanından tekrar uyarlanacak filmde, babasının bir cinayete kurban gitmesinin ardından işe "gerçekten yürekli" bir yardımcı olan Tom Chaney'i (Josh Brolin) alan ve babasının katilini bulmayı kafaya koyan 14 yaşındaki çiftçi kızı Mattie Ross'un (Hailee Steinfeld) hikayesi anlatılacak.

    Filmin '69 tarihli filmden farkı, bu sefer olayların şerifin değil, küçük kızın gözünden anlatılacak oluşu. Bence kitap ilk filmden çok daha eğlenceli, filmde bu mizah duygusu yoktu, diyen yönetmen Ethan Coen, ayrıca yeni uyarlamanın sonunun da ilkinden farklı olduğunu belirtti ve ekledi "Kitap filmden çok daha sert ve şiddetli, bizi de ilgilendiren bu taraftı"...

    ABD'de 25 Aralık 2010'da vizyona girecek olan filmin kadrosu da göz dolduruyor: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Barry Pepper, Hailee Steinfeld, Paul Rae ve Ed Corbin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top