Hesabım
    'Oyuncak Hikâyesi 3' En İyi Film Olmak İstiyor!

    En İyi Film Oscarı'nı almak isteyen 'Oyuncak Hikâyesi 3' ilginç bir reklam kampanyası başlattı...

    Aday adaylarının açıklanmasıyla birlikte kızışan En İyi Animasyon Oscarı yarışını önde bitirmek isteyen Disney-Pixar yapımı 'Oyuncak Hikayesi 3', bu sefer hedef büyütüp En İyi Film yarışından da galip ayrılmak istiyor. Kendi kategorisinde ipi göğüsleyip En İyi Animasyon Oscarı'nı almasına kimsesinin şaşırmayacağı 'Oyuncak Hikayesi 3', Oscarlar için hazırladığı reklam kampanyası ile bununla yetinmeyeceğini, En İyi Film Oscarı'na da göz diktiğini açıkça ortaya koydu.

    Animasyon kategorisinde 5 Oscar alan ve iki tane de kaptıran Pixar, geçen sene 'Yukarı Bak' ile başladığı En İyi Film adaylığında bu sene 'Oyuncak Hikayesi 3' ile daha da iddialı. Hazırladığı reklam kampanyasıyla Akademi üyelerine farklı bir türde olsa bile, bir animasyon filmi olarak daha önce En İyi Film Oscarı'nı alan filmlerden bir farkının olmadığını göstermeye çalışan 'Oyuncak Hikâyesi 3', film eleştirisi veritabanı olan 'Rotten Tomatoes' sitesinde 100 üzerinden 99 puan alarak eleştirmenleri de arkasına almış durumda. 1 milyar dolarla tüm zamanların en fazla gişe hâsılatı yapan animasyon filmi olması da seyirci tarafından ne kadar beğenildiğinin kanıtı. Tüm bunlar ışığında neden En İyi Film Oscarı'nı da almayalım diyen Walt Disney Stüdyoları Başkanı Rich Ross, "En İyi Film Oscarı'nı almak için uğraşıyoruz. En iyi film olmak istiyoruz, zaten eleştiriler de açık biçimde bunu destekliyor. Ayrıca Box Office'in bir numaralı filmiyiz. Bütün ödülleri toplamamamız için bir neden göremiyorum" şeklinde konuşuyor.

    "Bizim teorimiz çok basit; animasyon filmler için ayrı bir kategori olması heyecan verici, bu böylece animasyon filmlerini daha tanınır kılıyor. Fakat bazı sebeplerden ötürü hiç bir animasyon filmi En İyi Film Oscarı'nı kazanamadı. Bu yıl, bu filmle de kazanamazsak, ne zaman kazanacağız?" diyen Ross, reklam kampanyasından umutlu olduğunu dile getirdi.

    İşte 'Oyuncak Hikayesi 3'ün En İyi Film Oscarı'nı kazanan Baba 2, Batı Yakasının Hikayesi, Rıhtımlar Üzerinde, Aşık Shakespeare, Kuzuların Sessizliği, Titanic, Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü ve Forrest Gump filmleriyle başlattığı kampanyasının yayımlanan ilk görselleri...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top