Hesabım
    Woody Allen'in Son Filmi Malatya'da Yok!

    Teknik bir aksaklıktan dolayı 'Uzun Boylu Esmer Adam' Malatya Film Festivalin'de gösterilemeyecek...<br />

    Malatya Uluslararası Film Festivali'nden yapılan açıklamaya göre, Uzun Boylu Esmer Adam (You Will Meet A Tall Dark Stranger) ve "Kağıt" filmlerinin gösterimleri teknik nedenlerden ötürü yapılamayacaktır.

    Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında festivalin Sabah Panoraması Bölümü'nde ilk gösterimi yapılması planlanan Uzun Boylu Esmer Adam (You Will Meet A Tall Dark Stranger) filminin 1 Aralık Çarşamba günü Malatya Park AVM Avşar Sinemaları'nda gerçekleştirilmesi planlanan özel gösterimi teknik sorunlar nedeniyle yapılamayacaktır. Filmin kopyalarının öngörülen zamanda hazır olamaması nedeniyle, film ilan edilen tarihlerde festivalde ve ülke genelinde sinemalarda da gösterime giremeyecektir.

    Gösterimi gerçekleştirilemeyen filmin yerine Yaramaz Harry (Deconstructing Harry) filmi 1 Aralık, Çarşamba 21.30'da Avşar Sinemaları'nda gösterilecektir.

    Kağıt" ise baskıda yaşanan teknik sorunlardan ötürü Malatya Uluslararası Film Festivali'nde 29 Kasım, Pazartesi 21.30'da Avşar Sinemaları'nda gerçekleştirilmesi planlanan gösterime yetişememiştir ve bu nedenle yönetmen ve oyuncuların katılımı ile gerçekleştirilecek olan ön gösterim de yapılamayacaktır. 02 Aralık Perşembe, 20.30'da gösterilecek olan "Kâğıt" filminin yerine Kavşak" filmi gösterilecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top