Hesabım
    Köpek Balığı Timsaha Karşı!

    Böylesi görülmedi...

    Sinemanın pazarlama ayağında ders olarak okutulması gereken yapım şirketi Asylum, genelde proje halindeki yüksek bütçeli 'blockbuster'lar vizyona girmeden önce bir hışımla ürettiği mockbuster'larla, yani orijinal filmin kaymağını yiyen 'çakma' filmlerle ünlenmiş bir yapımcı.

    Daha önce Terminator, Transformers, Titanic, hatta Indiana Jones'un bile çakmasını üreten şirket, yapımların asıl sahiplerinin açtığı telif hakkı davalarından da yırtmanın yolunu bulmuş: Transformers'ı Transmorphers'a çevirmek!

    Filmlerini sadece DVD piyasası için üreten şirketin filmleri de haliyle düşük bütçeli oluyor. Belki de şirketin filmlerini bu kadar kötü yapan, düşük bütçesine rağmen bol efekt kullanma merakları... Aşağıda son filmlerinin ucuk bir örneğini veriyoruz. Filmin ismi 'Mega Shark Vs Crocosaurus'. Biri Alien Predator'e Karşı mı dedi?

    Devasa bir ahtapotla olan son savaşından galip ayrılan tarih öncesi bir köpek balığı, Afrika yağmur ormanlarınının derinliklerinde keşfedilen dev bir timsahla karşı karşıya gelir. Bu iki tehlikeli yaşlı yaratığın tek bir amacı vardır: Amerika'da buluşup tarih öncesinde kalan hesapları kapatmak! Filler tepinirken çimenler ezilir misali, Amerika da tüm ordusuyla halkını bu iki yaratığın hışmından korumaya çalışacaktır... Bu kadarı da ancak filmlerde olur dediğinizi duyar gibiyiz, fakat Asylum yapmış, oldu!

    Tüm bunlar ışığında filmin sloganı daha bir anlamlı geliyor: "Kim kazanırsa kazansın, biz kaybedeceğiz!"

    İşte 'Mega Shark Vs Crocosaurus' filminin fragmanı ve posteri:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top