Hesabım
    'Filmozor' Yayın Hayatına Başladı!

    Gayriresmi film sözlüğü...

    Türkiye'nin yeni sosyal paylaşım sitesi Filmozor.com, herkese sinema ve filmler konusunda konuşma, yorum yapma ve tartışma ortamı sunuyor.

    Sunduğu görsel zenginliğin yanı sıra haberler, kritikler ve diğer yazı başlıklarıyla da sinema gündemini yakından takip ediyor.

    Sosyal paylaşım sitelerinin giderek artan popülaritesi, insanların artık fikirlerini daha çok duyurma isteğinin de bir göstergesi... Sosyal paylaşım sitelerindeki mesaj trafiğinin inanılmaz boyutuna bakarak aynı zamanda insanların kendileri dışındaki diğer insanların da fikirlerini okumak ve değerlendirmekten zevk aldığını da söylemek mümkün...

    Bu sosyal paylaşım sitelerine bir yenisi daha eklendi artık. Türkiye'de en çok konuşulan konuların başlarında yer alan sinema konusunda bol tartışmaların ve paylaşımların yaşanacağı bir site bu: "FİLMOZOR"

    Filmozor'a üye olan herkes, vizyondaki filmler ya da diğer sinema konuları hakkında yorum yapıp tartışmalara katılabilecek... Üyeler bununla da kalmayıp dilerlerse yeni tartışma konuları açıp, FİLMOZOR editörlerinin düzenlediği ödüllü yarışmalara da katılabilecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top