Hesabım
    Sinemalife'ta Av Mevsimi

    İnternet yayıncılığının önde gelen e-dergilerinden Sinemalife, aralık sayısında gene dopdolu içeriği ile karşımızda... <br />

    Kapak konusu olarak Av Mevsimi'ni seçen Sinemalife filme geniş yer verirken, dosya konusunda Türk sinemasında dünden bugüne gerilim ve korku türünde çekilen filmler masaya yatırılıyor. Türk sineması tarihi boyunca bugüne kadar çekilen gerilim-korku türü yapımlara ayrı bir parantez açılırken, Yeşilçam da korku türünün gözde örneklerinden olan Şeytan Sinemalife'ın bu sayısında yerini alıyor.

    Ayrıca Yeşilçam'ın karakter oyuncularından Bulut Aras ile darbe ve sinema olgusu üzerine yapılmış keyifli bir söyleşiyi de okumak mümkün. Ayşen Gruda, Türk klasikleri fabrikası Yavuz Turgul ve Latin cazibesi Antonio Banderas zoom sayfalarına konuk olan sinemacılar.

    Derginin 'Ne Varsa Eskilerde' ve animasyon severler içinde 'Düş Perdesi' başlıklı köşeleri de bu ay da ilgi çeken bölümler arasından. Masal Perdesi, To Be Continued, Kült Diye, Kayıp Bakışlar, Modern Klasikler köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakma fırsatı sunuyor. Vizyondakiler, sinema dünyasından haberler, pek yakında gösterime girecek filmlerin de yer aldığı Kasım sayısında yeni çıkan DVD'ler ile gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarını da bulmanız mümkün. DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizlerin beklediği dergiye sinemalife.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top