Hesabım
    Miranda July Yeni Filmiyle Geliyor!

    'Ben ve Sen ve Diğerleri'nin yönetmeni July, son filminin hazırlıklarına devam ediyor...<br />

    2005 yılında yazdığı, oynadığı ve yönettiği ilk filmi 'Ben ve Sen ve Diğerleri' ile bağımsız sinemanın kalbini çalmayı başaran çok yönlü sanatçı Eternal Sunshine Of The Spotless Mind", "Punch Drunk Love" ve "I Heart Huckabees" gibi kadın-erkek ikilişkilerine getirdiği farklı ve taze bakış açılarıyla ünlü filmlere yaptığı müziklerle tanınan Jon Brion, henüz kesin olmamakla birlikte, July'ın son filminin de müziklerini yapacak(mış).

    Zaten ilk filmiyle kalibresini belli eden July, 'The Future'la da yukarıda saydığımız filmler gibi yine kadın-erkek ilişkisine değiniyor. Film, 30'lu yaşlardaki Sophie ve Jason'ın hasta bir kediyi sahiplenip evlerine almalarıyla değişen hayatlarına odaklanacak.

    Tüm zamanlarını sadece yatak odasından oluşan bir evde internet başında geçiren çiftlerimiz, yaşamlarına bodoslama giren bu hasta kedinin üstlerine bindirdiği sorumluluktan korkarlar ve özgürlüklerini kaybetme korkusuna kapılırlar. Çok geçmez, bir ay sonra, hayallerini gerçekleştirmek pahasına ikisi de işlerinden ayrılırlar ve yeni bir hayata adım atarlar. Sophie dans dersleri almaya başlar, Jason da hayatını şansın ellerine bırakır ve Greenpeace benzeri bir oluşuma gönüllü katılır. Günler ayları kovalar, Sophie artık dans edemeyecek kadar hareketsizleşmeye başlamıştır. Depresyona giren Sophie bu sırada bir hayvan barınağında tanıştığı 50'li yaşlardaki Marshall ile yakınlaşmaya başlar... Tüm bu olanlar Sophie ve Jason'ın ilişkilerini daha da karmaşık bir duruma sokacaktır...

    Merakla bekliyoruz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top