Hesabım
    Jon Favreau 'Iron Man'i Bıraktı!

    Serinin ilk iki filmini yöneten Favreau 'Iron Man 3'ü yönetmeyeceğini açıkladı...<br /><br />

    Jon Favreau, 'Iron Man 3'ü yönetmeyeceğini açıkladı.

    Çekimlerine başlayacağı 'Magic Kingdom' isimli aile dramasıyla köklerine dönmeyi isteyen Favreau, Stark Endüstrisi'nin anahtarını Marvel'e teslim edip, Iron Man ile yollarını ayırdı. Duruma bakın ki, 'Magic Kingdom' Marvel'in de sahibi olan Disney'in bir yapımı.

    Bu ani ayrılığın neden(ler)i henüz belli olmazken, yapılan yorumlarda, ayrılıkta Marvel'in eli sıkılığının payı olduğu söyleniyor. Gerek yeni X-Men, gerekse de 'The Avengers' projelerinde Marvel'in kemer sıkma politikaları çokça basına yansımıştı. Hatta bu düşük ücretler nedeniyle 'The Avengers'da bütçe sorunları bile başlamıştı... Favreau gibi ismini Iron Man serisiyle duyurmuş, gelecek yaz vizyona girecek olan 'Cowboys & Aliens'la da parlatacağı aşikâr olan birinin de yüksek bütçeli bir 'blockbuster'dan istediği ücret pek de sıradan olmasa gerek. Bir diğer olası senaryo ise Favreau'nun artık seriden sıkılmış olduğu yönünde. Bahane ne olursa olsun, gerçek olan bir şey var ki o da Favreau'nun artık 'Iron Man'le bir ilişkisinin kalmadığı...

    Tüm bunlar yaşanırken Marvel tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Dedikodulara göre, 2013'te vizyona girmesi planlanan 'Iron Man 3' için şirket yeni yönetmen arayışına başlamış bile... Fakat henüz bir isim telaffuz edilmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top