Hesabım
    Randevu İstanbul, "127 Saat" İle Açılıyor!

    Ödüllü pek çok filmin seyirciyle buluşacağı "Randevu İstanbul", perdelerini merakla beklenen bir filmle açıyor...

    Cannes, Berlin, Toronto gibi dünyanın en önemli festivallerinden ödüllerle dönmüş, seyircinin büyük beğenisini kazanmış filmlerin yanı sıra bağımsız yapımlar, belgeseller ve yıllardır takipçisi olduğumuz yönetmenlerin son filmlerine yer verecek olan "Randevu İstanbul" perdelerini olağanüstü bir filmle açacak!

    "Milyoner", "Trainspotting", "Kumsal" ve "28 Gün Sonra" gibi unutulmaz filmlerin Oscar ödüllü usta yönetmeni 127 Saat, Utah'ta ıssız bir kanyonda kaya tırmanışı yaparken büyük bir kaya parçasının kolu üzerine düşmesiyle mahsur kalan Aron Ralston'un yaşanmış öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

    Danny Boyle'un eşsiz gerilim yaratma gücüyle, seyircisini ilk dakikadan öyküsünün içine çeken ve finaline dek heyecandan taviz vermeyen 127 Saat'in başrolünde, "Uluma", "Milk" gibi filmlerde devleşen başarılı oyuncu Fighter', Cannes Film Festivali'nde gösterilen ve Chriysler Film Project'te 'En İyi Senaryo Ödülü'nü kazanan Derek Cainfrance filmi 'Blue Valentine', baş rolünde Andy Serkis'in yer aldığı, Altın Ayı ödüllü ünlü yönetmen Mat Whitecross'un son filmi 'Sex&Drugs&Rock&Roll' gibi filmler bulunuyor.

    Festivalde öğrenci bileti 4 TL, tam bilet ise 5 TL gibi sembolik fiyatlarla satılıyor olacak. Ayrıca her gösterimde 10 adet askıda bilet öğrencilere ücretsiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top