Hesabım
    13. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, Perdelerini Açtı!

    Yılın son sinema buluşması, CRR Konser Salonu'nda düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle resmen başladı...<br /><br />

    T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde TÜRSAK Vakfı tarafından düzenlenen, 13. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali, 21 Aralık gecesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle perdelerini İstanbullu sinemaseverler için açtı.

    T. C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ertuğrul Günay'ın onurlandırdığı, sunuculuğunu Ece Sükan'ın üstlendiği açılış törenine Azra Akın, Mert Fırat, Burcu Kutluk, Naz Elmas, Zafer Algöz, Haluk Piyes, Selma Ergeç, İlksen Başarır, Harun Tekin, Pelin Batu, İzzet Günay, Ece Vahapoğlu ve daha birçok sanatçı katıldı.

    13. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali açılış seremonisinde, festivalin geleneksel Işık Ödülleri de sahiplerini buldu.

    Dünya kültürlerini ve İstanbul'un eşsiz mirasını sinemanın perspektifinden yansıtmayı amaçlayan 13. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali'nin Işık Ödülleri, insanın evrensel çelişkilerini aydınlatan eşsiz öyküleri beyazperdeye taşırken politik cesaretinden ve özgün bakış açısından ödün vermeyen, ulusal ve uluslararası festivallerde sayısız ödüle layık görülmüş filmlerin yaratıcısı yazar/yönetmen Milyoner", "Trainspotting", "Kumsal" ve "28 Gün Sonra" gibi unutulmaz filmlerin Oscar ödüllü usta yönetmeni 127 Saat ile perdelerini açtı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top