Hesabım
    Köprüde Buluşmalar Atölyesi'ne Başvurular İçin Son 15 Gün!

    'Film Geliştirme Atölyesi'ne son başvuru tarihi 31 Ocak...<br />

    İKSV tarafından 2-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 30. Uluslararası İstanbul Film Festivali'nin "Köprüde Buluşmalar Platformu" kapsamında bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği "Film Geliştirme Atölyesi"ne son başvuru tarihi yaklaşıyor.

    31 Ocak 2011 tarihine kadar kabul edilecek başvurular arasından seçilen projeler, aralarında Rotterdam Film Festivali, Eurimages, Arte, Fortissimo, Binger Lab'in de bulunduğu uluslararası yapımcılar, film festivali ve kurum temsilcileri ile görüşecekler. Görüşmelerin ardından seçilecek iki projeye TC Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 10.000 dolarlık Destek Ödülü, Melodika'nın 25.000 TL değerinde Post Prodüksiyon Destek ödülü ve CNC'nin 10.000 avroluk Destek Ödülü verilecek.

    2008 yılında Film Geliştirme Atölyesi'nde ödül alan Zefir" adlı projesinin yapımı 2010 yılında tamamlandı ve film 51. Selanik Film Festivali'nde Artistik Başarı ödülünü, 15. Kerala Uluslararası Film Festivali'nde de En İyi İlk Film dalında Rajata Chakoram (Gümüş Kukal) ödülünü kazandı. "Zefir" festival turuna devam ediyor.

    Köprüde Buluşmalar Atölyesi'ne katılmak isteyen yönetmen ve yapımcılar başvurularını en geç 31 Ocak 2011 Pazartesi tarihine kadar Uluslararası İstanbul Film Festivali'ne e-posta ile gönderebilirler. Başvuru formunu ve yönetmeliğe http://www.iksv.org/film adresinden ulaşılabilir.

    Ayrıntılı bilgi için: onthebridge@iksv.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top