Hesabım
    ART BY CHANCE Başlıyor!

    Bu yılın teması 'Değişim'...

    ART BY CHANCE Ultra Kısa Film Festivali, her yıl olduğu gibi bu Mayıs ayında da 20+ ülke 200+ şehirde 3. kez seyirciyle buluşacak. Herkese ulaşma ve onları sanatla buluşturma iddiası taşıyan festival, aynı anda farklı coğrafyalarda milyonlarca insanla buluşarak içerik ve büyüklük anlamında bir ilki gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Farklı dünya şehirlerinde 20.000'den fazla dijital ekranda gösterilecek olan festivalin bu yılki teması; DEĞİŞİM. Festival, uluslararası yaratıcıların Değişim temalı 30 saniyelik filmlerini bekliyor. ART BY CHANCE eğitim ve reklam filmleri dışında her tür kurgu, animasyon ve video art örneğine açık.

    Havaalanları, metro istasyonları, alışveriş merkezleri, kampüsler ve meydanlardaki halka açık 20.000+ ekranda seyirciyle buluşan festival, yılın geri kalan aylarında seçki olarak film festivalleri ve yaz festivallerinde de gösteriliyor. Her anlamda en geniş kitleyle buluşma şansı veren etkinliğe turkey.artbychance.org adresinden online olarak katılmak da mümkün.

    Festivalin uluslararası jurisi temalı filmleri değerlendirip seçkinin oluşmasını sağlıyor. Katılım için son gün Nisan'ın ikinci Cuma'sı! Hayata renk katmak için acele edin!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top