Hesabım
    İyi "Kötü Film", Shera Bechard'ı Ağırlıyor

    Sweet Karma filminin başrol oyuncusu ile keyifli bir röportaj.<br />

    Ana akım sinemadan farklı alternatifler arayan sinefillerin takipçisi olduğu, kaliteli sinema bloglarından biri olan İyi "Kötü Film", alt türleri öne çıkartan ilginç dosyalarıyla biliniyor.

    Editörlüğünü Tolga Demirtaş ve Mert Kutay'ın sürdürdüğü İyi "Kötü Film", Trash Sineması, Giallo filmleri, Dünyadan Fantastik filmler, Korku sineması, B filmleri üzerine sunduğu içerik ile popüler sinema kültüründen uzak, sinemanın bilinmeyen dehlizlerinde okuyucusunu fantastik bir yolculuğa çıkarıyor. Sitenin son dönemlerde gerçekleştirdiği çarpıcı röportajlarla da oldukça ilgi çekiyor.

    İyi "Kötü Film" İtalyan yönetmen SS.Sunda ile başladığı röportaj serisini oyuncu, yapımcı ve yönetmen Shannon Lark, düşük bütçeli, korku filmlerinin kült olmuş karakteri "Chainsaw Sally" April Monique Burril ve kült korku filmi yönetmeni Brian Yuzna ile devam ettirdi. Son dönemlerin en sıra dışı filmlerinden birine imza atan Amer filminin yönetmenleri Hélène Cattet ve Bruno Forzani röportajlarından sonra son olarak güzel oyuncu ve model Shera Bechard ile gerçekleştirilen söyleşiye sitede yer veriliyor. Shera Bechard röportajını şu linkten ulaşabilir, sitenin farklı bölümlerinde de keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top