Hesabım
    '2. El Kısa Film Festivali' Sinemaseverleri Bekliyor!

    Hak ettiği yeri bulamamış kısa filmleri onurlandıran festivalin basın toplantısına davetlisiniz...

    2007 yılından bu yana Ankara'da yapılmakta olan 2. El Kısa Film Festivali, dünyanın en orijinal film festivali olarak biliniyor. Festival, daha önce en az bir film festivalinden elenen filmleri kabul ediyor ve dev ekranda gösteriyor. Festival ayrıca film yönetmenlerine filmlerini jüriye tanıtma olanağı sağlarken, teşvik edici bir telif kazanma şansı da sağlıyor.

    Bu sene 1 - 5 Mart 2011 tarihleri arasında ANKAmall'da düzenlenecek olan festival, 5 Şubat 2011 tarihinde İstanbul'da yapılacak bir basın toplantısı ile duyurulacak ve akabinde gerçekleştirilecek 5. Yıl Onur Ödülü Gecesi'ne ev sahipliği yapacak. Basın toplantısında festivalin sözcülüğünü ünlü oyuncu Güven Kıraç'ın yanı sıra festivalin ana sponsoru olan ANKAmall adına AVM Müdürü Ozan Canbolat, ünlü moda adamı Barbaros Şansal ve Festival Başkanı Kerem Akkoyunlu yapacak. Toplantıda festivalin beşinci yılına özel bilgiler verilirken gelecek yıllardaki yol haritası da açıklanacak.

    Basın toplantısının hemen ardından 19.00'da başlayacak olan kokteyle 222 ünlü ve seçkin oyuncu, yönetmen, yapımcı katılacak. Bu isimler arasında festivalin daimi destekçileri olan Derviş Zaim, Ebru Ceylan, Nejat İşler, Janset, Selim Demirdelen, Serdar Akar, Pelin Batu, Nilüfer Açıkalın, Yıldırım Mayruk, Ümit Ünal, Serra Yılmaz, Sevin Okyay, Ali Akdeniz gibi isimlerin yanı sıra SİYAD üyeleri ve Yeşilçam duayenlerinin de katılması bekleniyor...

    PROGRAM:

    TARİH: 5 Şubat 2011

    YER: Yıldırım Mayruk Moda Laboratuarı (İnönü Caddesi No:48 Beyoğlu-İstanbul)

    18.00 Basın Toplantısı / 19.00 5. Yıl Onur Ödülleri

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top