Hesabım
    !f İstanbul Biletleri Cumartesi Ön Satışta!

    Bağımsız Filmler Festivali hızlı geliyor...

    Bu yıl 10. yaşını kutlayan !f İstanbul AFM Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali İstanbul'da 17-27 Şubat arasında, Ankara'da ise 2-6 Mart tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Bir festival güzelliği olarak biletler 5 Şubat'tan itibaren sadece iki gün için (5-7 Şubat) indirimli ön satışa çıkıyor.

    Sinefillerin dört gözle beklediği festivalin programında bu yıl Oscar adaylıklarında adı geçen "Black Swan / Kara Kuğu", "The Kids Are All Right / İki Kadın Bir Erkek", "True Grit / İz Peşinde" ve "Winter's Bone /Gerçeğin Parçaları" gibi filmler ve ayrıca bol ödüllü belgesel "Gasland / Doğalgazülke" ve "Inside Job / İç İşler" gibi sağlam filmler yer alıyor.

    Öte yandan !f İstanbul salt bir film festivali olmaktan öte her sene gelenekselleşen partileri ve etkinlikleriyle de biliniyor. Festivalde bu yıl Sundance Enstitüsü ile gerçekleştirilen "Film Forward: Kültürel Diyaloğu Geliştirmek" projesi kapsamında Sundance ekibi tarafından senaryo yazım panelleri, sunumlar ve atölyeler gerçekleştirilecek. Aynı zamanda "Utopia in 4 Movements / 4 Bölümde Ütopya" adlı film ile canlı belgesel konsepti ilk defa İstanbullu izleyicilerin karşısına çıkacak.

    Ön satıştaki biletlere www.mybilet.com adresinden ulaşabilirsiniz, festivallerle ilgili gelişmeleri beyazperde takipçileri ile paylaşmaya devam edeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top