Hesabım
    Kaybedenler Kulübü'nün Öyküsü Kitaplaştı!

    Film süreci adım adım kitaplaştı, lansman partisi ise 4 Mart'ta !

    Martın son haftasında vizyona girecek olan Kaybedenler Kulübü, bütün bir aya yayılacak olan etkinlikler ve tanıtım kampanyaları ile meraklı takipçilerinin karşısına çıkıyor. Bu tanıtım adımlarından ilki, filmin detaylarının aktarıldığı ve 6:45 yayınlarından çıkan, aynı adlı Kaybedenler Kulübü kitabı.

    Filmin halkla ilişkiler bölümünden öğrendiğimiz üzere, sadece Türkiye'de değil dünyada da bir ilke imza atacak 'Kaybedenler Kulübü' kitabında alıştığımız üzere sadece filmin düz senaryosu yer almıyor. Storyboard çizimlerinden, müzik bestelerinin notalarına kadar film yapım sürecine dair oldukça ilginç detaylar da bir araya getiriliyor.

    Filmim öyküsünün , yönetmen notları, ekiple röportajlar ve özel fotoğrafların bulunduğu kitabın tanıtımını aynı zamanda Kaybedenler Kulübü ekibinin de katılacağı, 4 Mart Cuma akşamı Kadıköy Gram'da düzenlenecek lansman partisi ile yapılacak.

    Can Gox & Fox Street Band'in sahne alacağı gecede, Nejat İşler, Kaan Çaydamlı, Mehmet Ada Öztekin ve Şenol Erdoğan okuma performanslarını gerçekleştirecek ve geceye çok sayıda sürpriz isim eşlik edecek!

    Kitap piyasaya 3 Mart tarihinde çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top