Hesabım
    "Bir Zamanlar Amerika'da" Yenilenmiş Versiyonuyla Geliyor!

    Kült film 40 dakikalık ek görüntülerle ve restore edilen versiyonuyla yakında gösterime girecek...

    Sinema tarihinin en talihsiz ve acımasız yapımcı katliamlarından birine maruz kalan Robert De Niro ve James Woods'un başrolde parladığı bu destansı film, farklı dönemler içinde farklı hayatları ustaca çekilmiş geriye dönüşlerle anlatan hikayesiyle beceriksiz bir yapımcının ellerinde kurgu masasından kalkamadı belki ama filmin İtalyan sinema haklarını satın alan Leone'nin çocukları Andrea ve Raffaella Leone, filmin geçmişindeki bu kara lekeyi temizlemeye kararlı. Böylece film, Leone'nin istediği gibi 250-265 dakikalık bir kurguya kavuşacak. Kurgunun başındaki isimse, filmin ses kurgusunu yapan Fausto Ancillai.

    Filmin restore edilmiş dijital bir kopyası yeni eklenen 40 dakikalık ek görüntülerle birlikte Mayıs ayındaki Cannes Film Festivali'ne ya da 2012'deki Venedik Film Festivali'ne hazır edilmeye çalışılıyor. Eğer her şey yolunda giderse, sinemaseverler, özel bir gösterimle ya da özel bir DVD ile filmin uzatılmış ve restore edilmiş yeni versiyonunu izleme şansına sahip olabilecek...

    Sadece girişteki 4 dakikalık dâhiyane telefon sekansıyla bile uygulamalı kurgu dersi veren 229 dakikalık "Bir Zamanlar Amerika'da", kaçırılmaması gereken bir başyapıt!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top