Hesabım
    İşçi Filmleri Festivali Balyor!

    iiçi Filmleri Festivali bu kez 'doal direnile' geliyor...

    Bu yl altncs dzenlenecek Uluslararas i Filmleri Festivali iin hazrlklar tm hzyla sryor. 1-8 Mays tarihleri arasnda stanbul, Ankara ve zmir'de e zamanl olarak gerekletirilip ardndan kent kent Trkiye'yi gezecek festival bu yl doann yamalanmas ve buna kar direniler zerine odaklanacak... Festival, geen yllarda olduu gibi kent kent sren ve btn yla yaylan uzun bir yolculua kacak.

    Sine-Sen (DSK), Dev Salk- (DSK), Birleik Metal- (DSK), Hava- (TRK-), Petrol- (TRK-), Tez Koop- (TRK-), Ses (KESK), Trk Tabipleri Birlii, Sendika.Org ve Halkevleri tarafndan dzenlenen festival bu yl doann yamalanmas ve buna kar direniler zerine odaklanacak. Festival, 'Topramz, Havamz ve Suyumuz in DOAL OLARAK DREN' temasyla dzenlenecek. HES'lerden siyanrl altn madenciliine bu alanda ekilmi yerli ve yabanc filmler festival izleyicisiyle buluacak. nmzdeki gnlerde aklanacak filmler listesinde yerli ve yabanc, kurmaca ve belgesel 50 film bulunuyor.

    Festivalin al 2 Mays akam stanbul Teknik niversitesi Maka Mustafa Kemal (G) Amfisi'nde yaplacak. Yabanc konuklarn arlanaca, eitli konferans, sylei, atlye ve sergiye ev sahiplii yapacak festivalde gsterimler her yl olduu gibi bu yl da cretsiz olacak. Festivalle ilgili ayrntl bilgiler nmzdeki gnlerde aklanacak.

    Festivalle ilgili tm bilgilere www.iff.org.tr adresinden ulamak mmkn.

    Ayrntl bilgi iin:

    stanbul Halkevi:

    Telefon: 0212 245 82 65

    Fax: 0212 245 70 10

    Adres: stiklal Caddesi, Orhan Adli Apaydn Sokak, No:34, Beyolu/stanbul

    Halkevleri Genel Merkezi:

    Telefon: 0312 419 27 17

    Fax: 0312 419 32 07

    Adres: Konur Sokak, No:8/9, Kzlay/Ankara

    E-posta: istanbulhalkevi@hotmail.com; festival@sendika.org

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top