Hesabım
    Festivalde 5 Nisan Sal!

    stanbul Film Festivali doludizgin devam ediyor...

    Paris'teki kz arkadann yanna gitmek isteyen gen k Kai ve duygusal maceralarnn etrafnda dnen Elveda Taypey 11.00'de Atlas'ta.

    Amerikan polisiye filmleri iinde en bilinenlerden biri olan Bonnie ve Clyde beyazperdede grmek isteyen sinefiller iin Arthur Penn ansna 11.00'de Fita 4'te.

    Gney Kore tutkunlarnn karmayaca bir film. Geen yl Cannes'n Belirli Bir Bak blmnde "En yi Film" seilen Ha Ha Ha 13.30'da Atlas'ta.

    Kelebek ve Dalg'n ynetmeni Julian Schnabel'in Filistin-srail sorununa eilen son filmi Miral 13.30'da Rexx'te.

    Yamur ve Durul Taylan'n "Film Gibi 30 Yl" blm iin setikleri Kt Kan 13.30'da Nianta City's'de.

    Sinema Onur dl'nn bu ylki sahiplerinden Yusuf Kurenli'nin efsane filmi Karartma Geceleri 16.00'da Beyolu Sinemas'nda gsteriliyor. Gsterime Kurenli'nin yan sra oyuncular Tark Akan ve Nurseli diz de katlacak.

    Peter Greenaway'in "17. yzyl sonundaki alevli gnlerde geen ve snf, cinsellik ve peyzaja dair incelikli bir gerilim" olarak anlan ilk uzun metrajl filmi Ressamn Kontrat 19.00'da Atlas'ta.

    mit nal'n "Film Gibi 30 Yl" blm seimi olan Edmond 19.00'da Beyolu Sinemas'nda.

    Kelly Reichardt'n toplumsal cinsiyet, medeniyet, rk, erkeklik gibi kavramlar ve western trnn kendisini ustalkla ele ald filmi Kestirme Yol 19.00'da Rexx'te.

    Sinemann erken dnemi sessiz filmlerinden bir seki piyanist Alper Maral'n doalamalaryla ses buluyor. "Kahve Sinema" balkl sine-konser 20.00'de Akbank Sanat'ta.

    Memduh n'n bayapt olarak grlen ve eletirmenlerce "o gne kadar yaplm en iyi Trk filmi" kabul edilen Arkada yenilenmi kopyasyla karmzda. 19.00'da stiklal Caddesi House Cafe'de bir kokteyl dzenlenecek. 21.30'da Atlas'ta yaplacak gsterimeyse n'n yan sra oyuncular Muhterem Nur ve Fikret Hakan da katlacak.

    Rachel Weisz, Monica Bellucci ve Vanessa Redgrave'i bir araya getiren Muhbir 21.30'da Fita 4'te Trkiye galasn yapacak.

    Geen yl Cannes'da En yi Senaryo dl'n alan iir Nianta Citys'de

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top